Λίγες ημέρες μετά τις πρώτες φωτογραφίες των Matt Damon και Christian Bale από την ταινία “Ford v Ferrari”, η 20th Century Fox έδωσε χθες στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer αυτής.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου του έτους, και αφορά την μάχη της Ford με την Ferrari στο Le Mans την δεκαετία του 1960, που ήταν αποτέλεσμα να φέρει “1-2-3” στη Ford με τα GT40 στον διάσημο αγώνα αγώνα αντοχής του 1966.

Πρωταγωνιστές της θα είναι δύο οσκαρικοί ηθοποιοί του Hollywood, ο Matt Damon και ο Christian Bale, ενώ σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο James Mangold, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες “Logan” και “Walk the Line”.

O Matt Damon θα αναλάβει να αναλαμβάνει τον ρόλο του Shelby, ενώ ο Bale τον ρόλο του Ken Miles, με τον Jon Bernthal να παίζει τον ρόλο του Lee Iacocca. Στη ταινία συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί: Caitriona Balfe Caitriona Balfe (στον ρόλο της Mollie Miles), Josh Lucas Josh Lucas (Leo Beebe), JJ Feild JJ Feild (Roy Lunn), Ray McKinnon (Phil Remington), Noah Jupe (Peter Miles), Sam Fusaro, Tracy Letts (Henry Ford II), Wallace Langham (Dr. Granger), Wyatt Nash, Stefania Spampinato, Rudolf Martin (Dieter Voss) και Jonathan LaPaglia.