Παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της η πρώτη Toyota Supra, ο οποίος την αγόρασε 2,1 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιανουάριο, στην δημοπρασία του Barrett-Jackson στο Scottsdale της Αριζόνα, βγήκε στο σφυρί η πρώτη νέα Supra παραγωγής και μετά από μια διαδικασία απανωτών “χτυπημάτων” τελικά πουλήθηκε για το αστρονομικό ποσό των 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων, ήτοι €1.845.532 με τη σημερινή ισοτιμία. Το νούμερο αυτό αποτελεί νέο ρεκόρ για ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο σε δημόσια δημοπρασία, με το τελικό ποσό να είναι περίπου 35 φορές μεγαλύτερο από την βασική τιμή του αυτοκινήτου.

Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία έκανε γνωστό ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, John Staluppi, ο οποίος θεωρείται guru στην εμπορεία αυτοκινήτων, και -μεταξύ άλλων- είναι κάτοχος αντιπροσωπείας της Toyota. Ο Staluppi δεν ανέφερε τι θα κάνει το αυτοκίνητο, αλλά είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι θα αποτελέσει έκθεμα στην αντιπροσωπεία του και θα φυλαχτεί σε κάποιο γκαράζ.

Πάντως, εκτός από το αυτοκίνητο, η πρώτη Supra παραγωγής έρχεται με την υπογραφή του CEO της Toyota, Akio Toyoda, στο κάλυμμα κινητήρα, ενώ ο νέος ιδιοκτήτης θα λάβει επίσης μια πλήρης VIP εμπειρία σε πίστα, η οποία περιλαμβάνει μια custom made αγωνιστική φόρμα, δύο VIP πάσα, ακόμα δύο πάσα για το Toyota Owners 400 – Richmond Raceway, καθώς και μια ευκαιρία να οδηγήσει το αυτοκίνητο με τον Michael Waltrip.

Το μοντέλο φέρει αριθμό πλαισίου 20201, είναι βαμμένο σε ματ γκρι χρώμα, έχοντας κόκκινους καθρέπτες, μαύρες ματ ζάντες, κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις και carbon σήμα. Όλα τα έσοδα δόθηκαν στα ιδρύματα American Heart Association και Bob Woodruff Foundation.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...