Τέσσερα παιδιά στην Αυστραλία έκλεψαν ένα Nissan Patrol και ταξίδεψαν για 900 χιλιόμετρα

Σχετικά άρθρα

Τέσσερα παιδιά, ένας 14χρονος, δύο 13χρονοι και μια δεκάχρονη στην Αυστραλία, έκλεψαν ένα Nissan Patrol και ταξίδεψαν 900 χιλιόμετρα στην αυστραλιανή ενδοχώρα πριν τους σταματήσει η αστυνομία.

Τα παιδιά ξεκίνησαν το ταξίδι τους το Σάββατο κλέβοντας λεφτά από τους γονείς τους και φόρτωσαν τα καλάμια ψαρέματος σε ένα αυτοκίνητο που ανήκε σε μια από τις οικογένειες, στην παραλιακή πόλη Rockhampton του Queensland. Μάλιστα ένα από τα παιδιά άφησε και σημείωμα προς την οικογένειά του στο οποίο ανακοίνωνε τα σχέδιά του.

https://youtu.be/ua3gLgY9NOM

Η αστυνομία του Queensland δήλωσε ότι το αυτοκίνητο αρχικά στην απομακρυσμένη πόλη Banana, όπου τα παιδιά φέρεται να έκλεψαν βενζίνη προτού συνεχίσουν το ταξίδι τους νότια.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ κοντά στο Γκράφτον, στη γειτονική πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, που απέχει 11 ώρες με το αυτοκίνητο από τον Rockhampton.

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας είπε ότι οι αστυνομικοί χρειάστηκε να εισέλθουν στο όχημα δια της βίας καθώς τα παιδιά είχαν κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την αστυνομία τα παιδιά οδηγούσαν εκ περιτροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...

Η κινεζική Chery συζητά με την Ιταλία για εργοστάσιο

Η ιταλική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνομιλίες με την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Chery στο πλαίσιο των προσπαθειών της πρώτης να προσελκύσει μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, εκτός της...
Autoblog.gr