O Simone Resta επιστρέφει στη Ferrari το Νοέμβριο

Σχετικά άρθρα

H Ferrari ανακοίνωσε ότι ο Simone Resta θα αναλάβει δράση ως επικεφαλής τεχνικός διευθυντής την 1η Νοεμβρίου, βοηθώντας την ολοκλήρωση της αναδιοργάνωσης υπό τον Mattia Binotto.

Ο Resta υπήρξε επί μακρόν ο αρχισχεδιαστής των μονοθεσίων της Ferrari, πριν μετακομίσει πέρυσι στην Alfa Romeo ως τεχνικός διευθυντής. Ωστόσο, με τον Binotto να προσπαθεί να ενισχύσει την οργάνωσή της ομάδας, δελέασε τον Resta να επιστρέψει για να παίξει σημαντικό ρόλο στη διοίκηση του τεχνικού τμήματος, με τον επίσημο τίτλο του Resta να είναι επικεφαλής για το πλαίσιο.

Σε δήλωση του, ο Binotto είπε:

Αυτό που ήταν σημαντικό για μένα και την ομάδα ήταν να προσπαθήσω να είμαι κάπως υποστηρικτικός σε αυτόν τον ρόλο,. Έτσι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έχουν οριστεί και αναλάβουν την ευθύνη για τους διάφορους τομείς, είτε πρόκειται για το πλαίσιο, είτε για το power unit, είτε για την αλυσίδα εφοδιασμού.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι κύριοι πυλώνες της οργάνωσής μας και μαζί τους αισθάνομαι άνετα, επειδή έχουν αναλάβει την ευθύνη των τεχνικών τμημάτων. Ο Simone Resta θα είναι μαζί μας από την 1η Νοεμβρίου. Θα είναι ένας από αυτούς τους πυλώνες και πιστεύω ότι μέχρι τότε θα έχουμε ολοκληρώσει την αναδιοργάνωση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...