Στον κόσμο της βελτίωσης των μοντέλων της Range Rover, λίγες εταιρίες έχουν την ιστορία ή την αναγνωρισιμότητα της βρετανικής Overfinch. Εδώ και πολλά χρόνια, ο συγκεκριμένος βελτιωτικός οίκος βγάζει διάφορα πακέτα για όλα τα Range Rover και τώρα, ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσει και ένα νέο πακέτο για το Range Rover.

Το ονομάζει Velocitt και περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και LED φώτα ημέρας, νέο πίσω προφυλακτήρα με διαφορετικά τελικά για την εξάτμιση, αεροτομή, διαχύτη καθώς και νέα πλαϊνά. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ολόκληρο το bodykit μπορεί να κατασκευαστεί και από ανθρακόνημα. Τα λογότυπα της Range Rover στη μάσκα και το πορτμπαγκάζ έχουν αντικατασταθεί με αυτά της Overfinch ενώ το αυτοκίνητο “πατάει” σε ζάντες ελαφρού κράματος 23 ιντσών.

Το εσωτερικό από την άλλη, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, εξαρτάται από το γούστο και τις προτιμήσεις του πελάτη. Η Overfinch προσφέρει πληθώρα επιλογών τόσο για το δέρμα όσο και για το ξύλο που θα τοποθετηθεί ενώ η προσοχή στην λεπτομέρεια και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται είναι σε άλλο επίπεδο.

Το συγκεκριμένο bodykit θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες και μηχανικά ο οίκος κάνει τον V8 5,0-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα να αποδίδει 575 άλογα (525 η εργοστασιακή ιπποδύναμη).