Εκτός από το N600 του 1972 με κινητήρα από μοτοσυκλέτα, η Honda στη φετινή SEMA θα παρουσιάσει μια σειρά παλιών και νέων της μοντέλων, τα οποία θα έχουν βελτιωθεί, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα 60 χρόνια παρουσίασης της στην αγορά των ΗΠΑ.

Περισσότερα από 10 μοντέλα της Honda θα βρίσκονται στο περίπτερο της στη SEMA, με τα 4 από αυτά να είναι ειδικά τροποποιημένα CR-V, ενώ το Ridgeline HFP Concept ξεχωρίζει επειδή διαθέτει τέντα σε μια ειδική βάση πάνω από την καρότσα, αλλά και σχάρα οροφής.

Το Passport Rally, όπως καταλαβαίνεις και από το όνομά του, έχει μετατραπεί σε όχημα κατάλληλο για αγώνες rally, ενώ στο περίπτερο της Honda, οι επισκέπτες θα δούνε από κοντά και το Chevrolet Apache 10 του 1961 που αναπαλαίωσε η Honda, μιας και το μοντέλο χρησιμοποιούνταν ως μέσο μεταφοράς των μοτοσυκλετών που πουλούσε η Honda στις ΗΠΑ.

Επίσης η Honda στη SEMA θα παρουσιάζει ένα βελτιωμένο S800 Coupe του 1969, ένα βελτιωμένο Civic Si, ένα Civic που έχει μετατραπεί σε drift car, ένα βελτιωμένο Civic του 1999, όπως και μια σειρά μοτοσυκλετών και ATV της εταιρίας.