Ο CEO της FCA υπαινίσσεται ότι θα μπορούσε να αγοράσει ηλεκτρική τεχνολογία από την Tesla

Σχετικά άρθρα

Μετά την ανακοίνωση της συγχώνευσης με το Groupe PSA και κατά την διάρκεια την παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου του έτους, ο CEO της FCA, Mike Manley μίλησε για τη σχέση της εταιρείας του με την Tesla και πώς θα μπορούσε να προχωρήσει αυτή στο μέλλον.

Όταν ο Manley ρωτήθηκε για πιθανή αγορά μιας ηλεκτρικής πλατφόρμας ή πλατφορμών από την Tesla, ο διευθύνων σύμβουλος της FCA δήλωσε ότι όταν ολοκληρωθεί η συγχώνευση, τότε η ηλεκτροκίνηση θα υφίσταται σε μεγάλη κλίμακα και ότι η περαιτέρω συνεργασία με την Tesla θα είχε νόημα.

Ο CEO της FCA θεωρεί ότι θα ήταν λάθος να κλείσει την πόρτα σε μια τέτοια συνεργασία, εξηγώντας ότι οι δυνατότητες μιας τέτοιας θα μπορούσαν να επιτρέψουν τόσο στην FCA όσο και στην PSA να εξοικονομήσουν σημαντικά κεφάλαια. Και συνέχισε λέγοντας μια μεγάλη αλήθεια, τονίζοντας ότι στην εποχή της ηλεκτροκίνησης ο πελάτης δεν θα γνωρίζει τις διαφορές σε ορισμένα εξαρτήματα, όπως οι μπαταρίες και τους ηλεκτροκινητήρες.

Για να προσθέσει, ότι μια εταιρεία θα μπορούσε να αγοράσει μια πλατφόρμα τύπου “skateboard” από την Tesla και μετά θα ρυθμίζει τα περιφερειακά εξαρτήματα, όπως η ανάρτηση και ο χειρισμός του αυτοκινήτου ώστε να ταιριάζει στις διάφορες ανάγκες της.

Διάβασε ακόμα

Η FCA πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την Tesla για να μειώσει τα CO2 της

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...