Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασης της νέας 911 (992), η Porsche έχει κάνει γνωστό ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, το θρυλικό sport μοντέλο της θα γίνει διαθέσιμο με υβριδικό σύνολο, είτε απλό είτε plug-in. Σύμφωνα με τις έως σήμερα πληροφορίες, οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μετά το 2022, όταν και θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη έκδοση της 911, με τον August Achleitner να δηλώνει πως η Porsche δεν προσφέρει από τώρα τις υβριδικές εκδόσεις της 911, επειδή δεν υπάρχει σήμερα η συγκεκριμένη τεχνολογία.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο CEO της Porsche, Oliver Blume, δήλωσε ότι μέσα στην επόμενη δεκαετία η Porsche θα λανσάρει υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλων σε κάθε κατηγορία που δραστηριοποιείται.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για την 911, ο Blume τόνισε:

Έχουμε πει ότι η 911 θα είναι διαθέσιμη και ως υβριδική. Αυτή θα είναι η ταχύτερη 911 στην γκάμα. Δεν θα έχει το επιπλέον βάρος των μπαταριών και θα είναι non-plug-in υβριδική. Έχουμε την εμπειρία για να το κάνουμε αυτό -απλά κοιτάξτε την αγωνιστική 919.

Η υβριδική 911 θα έχει τον ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο πάνω στο PDF 8-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων της ZF που αντέχει έως 800 Nm ροπής. Η μπαταρία θα βρίσκεται τοποθετημένη στο μπροστά μέρος, βελτιώνοντας την κατανομή βάρους της 911, με τον Blume να μην ξεκαθαρίζει αν η υβριδική 911 θα είναι ταχύτερη από την 911 Turbo S και την 911 GT2 RS. Οι φήμες, όμως, θέλουν την υβριδική 911 να τοποθετείται πάνω από την 911 Carrera, έχοντας παρόμοιο υβριδικό σύστημα με αυτό της Panamera Turbo S E-Hybrid.