Τον Φεβρουάριο η δεύτερη σεζόν του Formula 1: Drive to Survive στο Netflix

Σχετικά άρθρα

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ Formula 1: Drive to Survive, το Netflix ετοιμάζεται να κάνει διαθέσιμη στην ψηφιακή της πλατφόρμα την δεύτερη σεζόν, που αφορά το πρωτάθλημα της F1 για το 2019. Όπως θυμάσαι από την πρώτη σεζόν, μέσα από τα 10 επεισόδια του docuseries Formula 1: Drive to Survive, είδαμε από μια άλλη οπτική τα τεκταινόμενα της Formula 1, που είχε σαν αποτέλεσμα το προϊόν να προσελκύσει νέο κοινό.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 για το 2019 είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά στο τέλος είδαμε τον Lewis Hamilton να κατακτά το έκτο του πρωτάθλημα οδηγών στο Grand Prix των ΗΠΑ και την Mercedes-AMG F1 να κατακτά επίσης το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα κατασκευαστών της.

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε τον Daniel Ricciardo να πηγαίνει στη Renault F1, αντικαθιστώντας τον Carlos Sainz Jr., και τον Pierre Gasly να προάγεται από την Toro Rosso στην Red Bull Racing και στη συνέχεια να υποβιβάζεται στη Toro Rosso. Επίσης, ο Daniil Kvyat επανήλθε στη Toro Rosso, και αρχικά συνεργάστηκε με τον Alexander Albon, ο οποίος αντικατέστησε τον Brendon Hartley, αλλά ο Albon αργότερα άλλαξε θέσεις με τον Pierre Gasly.

Ο Carlos Sainz Jr μετακόμισε στη McLaren για να αντικαταστήσει τον Fernando Alonso, με τον Ισπανό να συνεργάζεται με τον πρωταθλητή της ευρωπαϊκής F3 του 2017, Lando Norris, ο οποίος αντικατέστησε τον Stoffel Vandoorne. Ο Charles Leclerc έφυγε από την Alfa Romeo Sauber, αντικαθιστώντας τον Kimi Raikkonen στη Ferrari και ο Φιλανδός επέστρεψε στην ομάδα με τον οποία ξεκίνησε την καριέρα του το 2001. Τέλος, ο πρωταθλητής της Formula 2 του 2018, George Russell, εντάχθηκε στο δυναμικό της Williams και ο Robert Kubica έκανε την επιστροφή του άθλημα, αντικαθιστώντας τον Sergey Sirotkin στη Williams, ενώ ο Esteban Ocon έφυγε από τη Racing Point και έγινε μέλος της Mercedes ως εφεδρικός οδηγός, και ο Lance Stroll αντικατέστησε τον Esteban Ocon.

Η δεύτερη σεζόν του Formula 1: Drive to Survive θα προβληθεί στις 28 Φεβρουαρίου του 2020 στην Ελλάδα, την ημέρα που ολοκληρώνονται οι δεύτερες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης. Κλείνοντας, ο Lewis Hamilton απαγόρευσε στους συντελεστές του ντοκιμαντέρ να δείξουν τι έγινε στο Γερμανικό GP, όπου ο Βρετανός είχε έξοδο, όπως και ο team mate του, Valtteri Bottas.

Η διαφορά με την πρώτη σεζόν είναι ότι στη νέα θα συμμετάσχουν και οι δέκα ομάδες, καθώς όπως ξέρεις στην πρώτη σεζόν, η Ferrari και η Mercedes είχαν επιλέξει να μην συμμετάσχουν για τους δικούς τους λόγους, κυρίως για να επικεντρωθούν στη μάχη για τον τίτλο, στερώντας μας να δούμε κάποιες εσωτερικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με τους συντελεστές, θα υπάρχει ξανά μια εκ βαθέων πρόσβαση στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο και θα αποκαλύψει την αληθινή ιστορία του αθλήματος, όχι μόνο εστιάζοντας στον αγώνα για να γίνει κάποιος παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά θα μας δίνει την πραγματική εικόνα για την προσωπική ζωή των οδηγών εντός και εκτός πίστας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr