Η Honda παρουσιάζει τη σειρά e:Technology στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση της Γενεύης η Honda θα παρουσιάσει τη σειρά e:Technology, όπως επίσης τα νέα Jazz και Jazz Crosstar, αλλά και τα Civic Type R GT, Sport Line και Limited Edition.

Η σειρά e:Technology είναι μια σειρά εξηλεκτρισμένων προϊόντων και καινοτόμων συστημάτων διαχείρισης ενέργειας που αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία της Honda να προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτροκίνητων μοντέλων και προϊόντων διαχείρισης ενέργειας κατάλληλων για τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής.

Παράλληλα με το νέο Jazz, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πλήρως ηλεκτρικό Honda e. Τα δύο μοντέλα είναι τα πρώτα από τα έξι που θα λανσαριστούν στο πλαίσιο του εξηλεκτρισμού της mainstream γκάμας της Honda στην Ευρώπη μέχρι το 2022.

Τα Jazz και Honda e θα πλαισιωθούν στη σειρά e:Technology από δύο μοντέλα CR-V Hybrid, ολοκληρώνοντας την οικογένεια ηλεκτροκίνητων προϊόντων της Honda για το 2020.

Διάβασε ακόμη

Με 109 άλογα το νέο Honda Jazz

Στο περίπτερο της Honda στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το παρών θα δώσουν και τα υβριδικά συστήματα κίνησης e:HEV της μάρκας σε μοντέλα όπως το CR-V Hybrid και το νέο Jazz. Το σύστημα e:HEV που αναπτύχθηκε για το Jazz περιλαμβάνει δύο συμπαγείς, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, ένα βενζινοκινητήρα 1.5L DOHC i-VTEC, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα πρωτοποριακό κιβώτιο μιας σχέσης μετάδοσης μέσω ευφυούς μονάδας ελέγχου ισχύος.

Μαζί με τη νέα γκάμα μοντέλων της, η Honda κάνει προσιτές τις διαισθητικές (AI) και προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας στο ευρύ κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς το Honda e και το νέο Jazz ενσωματώνονται στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής μέσω προηγμένων και εύχρηστων καινοτομιών όπως το σύστημα Honda Personal Assistant (που λειτουργεί με φωνητικές εντολές) και προσφέρεται και με τα δύο μοντέλα. Αξιοσημείωτη είναι και μία σειρά συνδεδεμένων τεχνολογιών και υπηρεσιών που διατίθενται μέσω της εφαρμογής My Honda+ για smartphone και περιλαμβάνεται στάνταρ και στα δύο μοντέλα.

Διάβασε επίσης

Η Honda παρουσιάζει τα Civic Type R Limited Edition και Civic Type R Sport Line

Η Honda θα παρουσιάσει επίσης τις δικές της προτάσεις για φόρτιση EV και διαχείριση ενέργειας. Το Honda Power Charger αποτελεί ένα παράδειγμα υποδομής αστικής φόρτισης από τους ειδικούς της ubitricity. Ολοκληρώνοντας τη γκάμα λύσεων φόρτισης, το Honda Power Manager Prototype δίνει μία πρώτη γεύση της μελλοντικής τεχνολογίας “vehicle-to-grid” (σύνδεση οχήματος-δικτύου ηλεκτρισμού).

Τέλος. στο εκθεσιακό περίπτερο της Honda, διάχυτη θα είναι και η αίσθηση αγωνιστικών επιδόσεων Honda με παρουσίες όπως το μονοθέσιο F1 RB16 της Red Bull Racing για το 2020, η μοτοσικλέτα RC213V της Repsol Honda Team που σάρωσε όλους τους τίτλους στο πρωτάθλημα MotoGP και η CRF450 Rally της Monster Energy Honda Team, φρέσκια ακόμα από το θρίαμβό της στο Rally Dakar 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...

Η Honda ανακαλεί 427.382 CR-V

Η Honda ανακαλεί 427.382 οχήματα CR-V που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2018 και 2022 επειδή μια ασφάλεια που λείπει στο καλώδιο της μπαταρίας 12 volt μπορεί...

Νέο προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers

Με την παρουσίαση της νέας γενιάς CR-V και των ολοκαίνουργιων ZR-V και e:Ny1, η Honda στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Honda Dream...