Δες τον Horacio Pagani να αναλύει τις Huayra Roadster BC και Huayra Imola

Σχετικά άρθρα

Η Pagani είχε σκοπό να παρευρεθεί στην έκθεση της Γενεύης και να μας δείξει τα τελευταία δημιουργήματα της, αλλά ο κορωναϊός είχε άλλη άποψη, καθώς όπως ξέρεις η φετινή έκθεση ακυρώθηκε.

Για το λόγο αυτό, η εταιρία ανέβασε ένα video -σχεδόν 17 λεπτών- στο κανάλι της στο YouTube, όπου ο Horacio Pagani μας εξηγεί μέσα από τις πανέμορφες εγκαταστάσεις της εταιρίας του, κάθε λεπτομέρεια για την Huayra Roadster BC και την Huayra Imola, την δυνατότερη Pagani όλων των εποχών.

Η ιδέα για την Huayra Roadster BC ξεκίνησε το 2017 όταν η εταιρία ξεκίνησε να δέχεται προτάσεις από πελάτης για την Roadster έκδοση της Huayra BC, η οποία είχε παρουσιαστεί το 2016. Η Pagani αρχικά δεν είχε στα πλάνα της την Huayra Roadster BC, αλλά με την ζήτηση να αυξάνεται όλο και περισσότερο, πάρθηκε η απόφαση κατασκευής της.

Το hypercar ζυγίζει 1.250 κιλά κάνοντας εκτενή χρήση carbon και τιτανίου. Σε σχέση με την κλειστή Huayra BC, έχει διαφορετική πίσω αεροτομή, διαφορετική εισαγωγή αέρα, νέους προφυλακτήρες και αρκετές ακόμη αεροδυναμικές διαφορές. Έχει αφαιρούμενη σκληρή οροφή κατασκευασμένη από carbon και κίνηση παίρνει από τον V12 6,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης άνω των 800 ίππων με 1.050 Nm ροπής.

Από την άλλη, η Huayra Imola, η πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Huayra, θα κυκλοφορήσει σε μόλις πέντε μονάδες, που όλες έχουν βρεις τους ιδιοκτήτες τους. Το αυτοκίνητο φορά τον twin-turbo V12 6,0-λίτρων κινητήρα που στη περίπτωσή της αποδίδει 827 άλογα με 1.100 Nm ροπής. Έτσι η Huayra Imola είναι η δυνατότερη Pagani όλων των εποχών. Η κίνηση στέλνεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου της Xtrac που κάνει τις αλλαγές ταχύτερα χάρη στο σύστημα Smart Gas που έχει δημιουργήσει η Pagani.

Το ιταλικό supercar ζυγίζει 1.246 κιλά και διαθέτει νέο bodykit με μεγάλη πίσω carbon αεροτομή και εισαγωγή αέρα στην οροφή. Επίσης υπάρχει τεράστιος διαχύτης, νέος μπροστά προφυλακτήρας, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνές ποδιές και νέες ζάντες. Η τιμή κάθε Pagani Huayra Imola κοστίζει 5 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...