Ακυρώθηκε και το Isle of Man

Σχετικά άρθρα

O φετινός αγώνα του Isle of Man TT είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαΐου έως 13 Ιουνίου, αλλά και αυτός έπεσε “θύμα” της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Αυτό ανακοίνωσε ο αρχηγός του νησιού, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο μετράει ήδη 1.543 κρούσματα του Covid-19 και 55 θανάτους από αυτόν.

Η απόφαση λήφθηκε μετά την επιβεβαίωση ότι το νησί έχει εντείνει τα μέτρα του για την προστασία του πληθυσμού -των σχεδόν 83.000 κατοίκων- από την πανδημία.

Αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2001 -κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιδημίας του αφθώδους πυρετού, που ξεκίνησε στις αρχές του 2001 από τη Μεγάλη Βρετανία και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε όλη σχεδόν την Ευρώπη- που ο αγώνας του Isle of Man δεν θα πραγματοποιηθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...