Η Bugatti παρουσίασε την Divo τον Αύγουστο του 2018 και η εταιρία μας αποκαλύπτει τώρα τους χρωματισμούς που επέλεξαν τέσσερις από τους 40 ιδιοκτήτες του μοντέλου, αφού πλησιάζει η ώρα που οι πρώτες Divo θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

1

Σύμφωνα με την γαλλική εταιρία, η κάθε μια από τις 40 Divo που θα κατασκευαστούν θα διαφέρει από τις υπόλοιπες, αφού θα έχει διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και ειδικά διακοσμητικά τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της. Μάλιστα η Bugatti τονίζει πως ο κάθε ιδιοκτήτης μιας Divo έχει τουλάχιστον μια ακόμη Chiron στο γκαράζ του.

2Διάβασε επίσης

Επίσημο: Bugatti Divo με 1.500 άλογα

Η Divo κοστίζει 5 εκατ. ευρώ (προ φόρων), με τις 40 μονάδες της να είχαν βρει τους ιδιοκτήτες τους προτού καν παρουσιαστεί επίσημα το μοντέλο. Μηχανικά φορά τον W16 8,0-λίτρων quad-turbo κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων με 1.600 Nm ροπής.

3

Ωστόσο οι αεροδυναμικές αλλαγές και το μειωμένο βάρος καθιστούν την Divo 8 δευτερόλεπτα ταχύτερη από την Chiron στην πίστα δοκιμών του Nardo. Οι αεροδυναμικές αλλαγές, μειώνουν την τελική ταχύτητα της Divo στα “μόλις” 380 χλμ.