Κλειστές οι Λεωφόροι Ποσειδώνος και Καλαμακίου, στο ύψος του Αλίμου στις 5-6 Ιουνίου

Σχετικά άρθρα

Κλειστή για οχήματα και πεζούς θα παραμείνει η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος, από το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου, λόγω των εργασιών αποπεράτωσης της πεζογέφυρας στη συμβολή της με τη λεωφόρο Καλαμακίου.

Από τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής 5/6 μέχρι τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 7/6, η λεωφόρος Ποσειδώνος θα είναι κλειστή από την οδό Κανάρη μέχρι και την Καλαμακίου, όπως και η Καλαμακίου από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και την Ποσειδώνος.

Στο διάστημα αυτό η τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών. Παράλληλα θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια όλων των ΜΜΜ που διέρχονται από την Ποσειδώνος, σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη.

Ο δήμος Αλίμου ενημερώνει πως:

Στα κλειστά τμήματα των δύο αυτών λεωφόρων θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των εν λόγω σημείων, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων θα είναι δυσχερής. Προτρέπονται οι οδηγοί να αποφύγουν την κυκλοφορία κοντά στον χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών (πεζών και οδηγών), θα υπάρχουν δυνάμεις της Τροχαίας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ρυθμίζεται η κίνηση.

Η δημοτική Αρχή ζητεί από όλους τους πολίτες κατανόηση και συνεργασία, προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η κατασκευή του έργου και να αποδοθεί το ταχύτερο δυνατόν στη χρήση του κοινού η νέα πεζογέφυρα και η ευρύτερη περιοχή του εργοταξίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κλείνει η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού. Με παράκαμψη θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Kλείνει άμεσα η σήραγγα "Μαλακάσι Α" της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από εξειδικευμένους δομοστατικούς, των οποίων η έκθεση...

Μείωση 8,5% στις πωλήσεις νέων ΙΧ τον Μάρτιο στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ, κατά τον Μάρτιο του 2024 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 20.747 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού)...