Η Mercedes σταματά να κατασκευάζει σεντάν μοντέλα σε ΗΠΑ και Μεξικό

Σχετικά άρθρα

Η Daimler, η μητρική εταιρία της Mercedes-Benz ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να κατασκευάζει την A-Class sedan στο εργοστάσιο της στο Aguascalientes στο Μεξικό, αλλά και την C-Class στο εργοστάσιο της στη πόλη Tuscaloosa στην Αλαμπάμα, ως μέρος των μέτρων μείωσης του κόστους για τον εξορθολογισμό της παραγωγής. Στο εργοστάσιο του Μεξικό θα κατασκευάζεται πλέον μόνο το GLB, ενώ το εργοστάσιο στην Αλαμπάμα θα κατασκευάζει από εδώ και στο εξής μόνο SUV.

Παράλληλα η Daimler ανακοίνωσε πως αναμένει να ανακοινώσει ζημιές προ φόρων και τόκων 1,682 δισ. ευρώ για το δεύτερο τρίμηνο του έτους και πως θα χρειαστεί να συνεχίσει το πρόγραμμα μείωσης του κόστους για το υπόλοιπο του έτους.

Οι προσαρμοσμένες ζημιές προ φόρων και τόκων θα διαμορφωθούν στα 708 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα.

Η Daimler ανακοίνωσε πως αναμένει οι ταμειακές ροές για βιομηχανικά προϊόντα να ανέλθουν στα 685 εκατ. ευρώ και η καθαρή βιομηχανική ρευστότητα στα 9,5 δισ. ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...