Ανάκληση επιπλέον 160 Volvo στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Volvo ανακαλεί 180 S80, S60, V70, XC70, S60 Cross Country, V60, XC60, V60 Cross Country, V40 και V40 Cross Country, μοντέλα 2014-2017, εξοπλισμένα µε τον 4-κύλινδρο 2,0-λιτρο κινητήρα πετρελαίου, αφού μετά από έρευνες της, έχει εντοπιστεί ότι κατά την πλήρωση του κυκλώματος ψύξης του κινητήρα, ενδέχεται να παγιδευτεί αέρας.

Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε εξαρτήματα του κινητήρα λόγω της ανεπαρκούς ψύξης τους και στη χειρότερη περίπτωση, υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί μια τοπική πυρκαγιά.

Για το ίδιο πρόβλημα η Volvo έχει ανακαλέσει τους προηγούμενους μήνες επιπλέον 180 και 611 μοντέλα της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω email/επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων VOLVO σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει τοποθέτηση σωλήνα εξαέρωσης μεταξύ του ψυγείου του κινητήρα και του δοχείου διαστολής του κυκλώματος ψύξης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας στο τηλέφωνο 210-5794900.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα