Νέα teaser του Volkswagen Golf R

Σχετικά άρθρα

Παρότι έχει διαρρεύσει πλήρως, η Volkswagen δίνει μια ακόμα teaser φωτογραφία του νέου Golf R, η οποία -πιθανότατα- θα είναι και η τελευταία, καθώς η παγκόσμια παρουσίαση του έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 4 του Νοέμβρη.

Η δυνατότερη έκδοση του δημοφιλούς γερμανικού μοντέλου θα ξεχωρίζει από τους νέους προφυλακτήρες εμπρός/πίσω, από τον μεγάλο διαχύτη, την αεροτομή και από τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Επίσης διαθέτει νέες ζάντες, μπλε δαγκάνες φρένων, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και κάτω από το καπό του θα συναντάμε τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 333 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, μέσω 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

Στο εσωτερικό υπάρχουν bucket καθίσματα, μπλε ραφές, ψηφιακός πίνακας οργάνων, σπορ τιμόνι με μεγάλα paddles και ένα R κουμπί. Η παραπάνω teaser φωτογραφία μας δείχνει μέρος της πόρτας του χώρου αποσκευών, όπου διακρίνεται το γράμμα R κάτω από το -νέο- λογότυπο της Volkswagen.

Ο Jost Capito, επικεφαλής του R division της Volkswagen, σε παλιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει ότι οι μηχανικοί της εταιρίας έχουν κάνει πολλές μικρές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του μοντέλου και δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που θα θες να το οδηγήσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...