Ο Gasly “εκπλήσσεται” που δεν πήγε στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Ο Pierre Gasly διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Formula 1 και παρότι η Scuderia AlphaTauri έχει ανακοινώσει πως θα οδηγεί για λογαριασμό της και το 2021, ο Γάλλος σε δηλώσεις του δήλωσε έκπληκτος για το ότι η Red Bull δεν τον έκανε teammate του Max Verstappen. Όπως είπε:

Στα 14 χρόνια αυτής της Toro Rosso, μόνο ο Sebastian Vettel και εγώ έχουμε κερδίσει έναν αγώνα με αυτήν την ομάδα. Ο Seb προήχθη στη Red Bull όπου κέρδισε τέσσερις παγκόσμιους τίτλους με την ομάδα. Γι ‘αυτό και εκπλήσσομαι που δεν με έκριναν ικανό για μια θέση στη Red Bull Έχω δύο βάθρα με την Toro Rosso, νομίζω ότι αυτή η σεζόν πηγαίνει καλά και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να κάνω μερικές ακόμη πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Gasly πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει γιατί δεν τον θεώρησαν ικανό για την Red Bull, τονίζοντας πως πρόκειται για στρατηγική της ομάδας. Παράλληλα είπε πως ονειρεύεται να βρεθεί σε μια ομάδα που θα του επιτρέψει να δώσει την μάχη να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο, αλλά επί του παρόντος επικεντρώνεται στην ομάδα που βρίσκεται τώρα.

Σε ότι αφορά τον teammate του Gasly στην AlphaTauri, ο Helmut Marko σε δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως δεν θα είναι ο Daniil Kvyat. Αντ’αυτού ο Marko είπε πως την θέση του θα την πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Ιάπωνας Yuki Tsunoda, ο οποίος επί του παρόντος βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Formula 2 και είναι μέλος του προγράμματος Red Bull Junior. Ο Marko είπε για ακόμη μια φορά πως ο teammate του Gasly θα ανακοινωθεί μετά τα GP του Μπαχρέιν.

Για την Haas ακούγονται έντονα τα ονόματα των Nikita Mazepin και Mick Schumacher, αλλά και αυτό του Sergio Perez, με τον Μεξικανό να φιγουράρει και ως φαβορί για το δεύτερο μονοθέσιο της Red Bull, μαζί με τον Nico Hulkenberg, μιας και Alex Albon είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει από την ομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα