ΗΠΑ: Δύο παιδιά 12 και 7 ετών οδήγησαν ένα SUV για 160 χλμ

Σχετικά άρθρα

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εντόπισε έναν 12χρονο να οδηγεί το Range Rover Evoque των γονιών του, με τον 7χρονο ξάδερφό του να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού. Ο 12χρονος οδήγησε από τη Νέα Υόρκη έως το Ντέλαγουερ, καλύπτοντας απόσταση 160 χιλιομέτρων, χωρίς να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

Τα παιδιά πήραν το αυτοκίνητο το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας και οι γονείς ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία, μιας και είδαν από τις κάμερες του σπιτιού το τι είχε συμβεί. Η αστυνομία τα εντόπισε στο Νιου Τζέρσεϋ και τα συνόδευε από απόσταση, ενώ προσπάθησε να τα κάνει να σταματήσουν, χρησιμοποιώντας την σειρήνα και τα φώτα του περιπολικού, αλλά τα παιδιά δεν σταμάτησαν.

Έτσι οι αστυνομικοί επέλεξαν για την ασφάλεια των παιδιών να τα ακολουθήσουν από απόσταση και τελικά κατάφεραν να τα πιάσουν, όταν αυτά σταμάτησαν σε ένα κατάστημα για να αγοράσουν μπισκότα.

Τα παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα το βράδυ της ίδιας ημέρας, χωρίς να αντιμετωπίζουν καμία κατηγορία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...