BMW M8 Gran Coupe by G-Power με 820 άλογα

Σχετικά άρθρα

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος G-Power έπιασε στα χέρια του την Gran Coupe έκδοση της BMW M8 και μας παρουσιάζει τα τρία πακέτα που ετοίμασε για το γερμανικό μοντέλο.

Το project ονομάζεται G8-M, με την G-Power να αυξάνει την απόδοση του 4,4-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα στα 720 άλογα και στα 850 Nm με το πρώτο στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει μόνο επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου.

Προχωρώντας στο δεύτερο στάδιο, το αυτοκίνητο φέρει νέα downpipes και αναβαθμισμένους καταλύτες, ενώ και με νέο πρόγραμμα διαχείρισης του κινητήρα, αυτός αποδίδει 770 άλογα και 930 Nm ροπής.

Τέλος, αν τα 770 άλογα δεν σου είναι αρκετά, στο τρίτο στάδιο η G-Power τοποθετεί επιπλέον νέα μεγαλύτερα turbo και νέα εξάτμιση τιτανίου. Μαζί με το νέο πρόγραμμα, ο κινητήρας πλέον αποδίδει 820 άλογα με 1.000 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε σχεδόν 3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 335 χλμ/ώρα.

Εκτός αυτού, ο οίκος τοποθετεί νέα μάσκα, μια διακριτική πίσω αεροτομή και ένα νέο carbon καπό. Ακόμα, υπάρχουν σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών, με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, διαστάσεων 285/30 εμπρός και 295/30 πίσω.

Τέλος, υπάρχει και το λογότυπο του βελτιωτικού οίκου στη θέση του αντίστοιχου της BMW, με το συνολικό κόστος της μηχανικής αναβάθμισης του Stage III να ανέρχεται σε 22.500 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...