Η Mercedes καταργεί τις C-Class Coupe και Cabriolet

Σχετικά άρθρα

Με την Mercedes να έχει θέσει σε ισχύ το πλάνο αναδιάρθρωσης της προκειμένου να επανέλθει στη κερδοφορία, εκτός από χιλιάδες απολύσεις και μειώσεις μισθών, η γερμανική εταιρία μειώνει και τη γκάμα των μοντέλων της.

Έτσι εκτός από τις SLC, S-Class Coupe και S-Class Cabrio, η Mercedes έκανε γνωστό πως καταργεί επίσης τις C-Class Coupe και C-Class Cabrio, με την εταιρία να παρουσιάζει χθες τις σεντάν και estate εκδόσεις της νέας γενιάς της C-Class.

Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε πως η απόφαση της κατάργησης των συγκεκριμένων μοντέλων πάρθηκε λόγω των μικρών πωλήσεων τους, αλλά και επειδή η εταιρία θέλει να επενδύσει χρήματα για την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα απευθύνονται σε περισσότερο κοινό. Όπως είπε, η Mercedes δεν θα εγκαταλείψει εντελώς τα coupe και cabrio μοντέλα, αλλά η κύρια εστίασή της θα είναι στα ηλεκτρικά μοντέλα.

Οι E-Class Coupe και E-Class Cabrio θα παραμείνουν στη τρέχουσα γενιά, αλλά είναι αμφίβολο το αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν και στην επόμενη γενιά της E-Class. Επίσης η Mercedes έχει σταματήσει την ανάπτυξη της CLC, ενός μοντέλου που θα τοποθετούνταν απέναντι από τα Audi A5 Sportback και BMW 4-Series Gran Coupe.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...