Μόνο ως estate το νέο Volkswagen Passat;

Σχετικά άρθρα

Τα σεντάν μοντέλα “πεθαίνουν” μιας και το καταναλωτικό κοινό έχει στραφεί πλέον στα SUV και crossover μοντέλα και αναφορές θέλουν την Volkswagen να μην προσφέρει τη νέα γενιά του Passat σε σεντάν έκδοση.

Η νέα γενιά του Passat (B9) θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2023 και θα είναι διαθέσιμο είτε μόνο ως estate είτε ως hatchback, όπως το Skoda Octavia. Το νέο Passat θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από την τωρινή γενιά, με το μεταξόνιο να αυξάνεται ώστε ο προσφερόμενος χώρος στο εσωτερικό να είναι αντίστοιχος με αυτόν του Skoda Superb.

Θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και κίνηση θα παίρνει από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V, ενώ θα συναντάμε plug-in υβριδικές προτάσεις.

Ο σχεδιασμός του θα είναι εξελικτικός και στο εσωτερικό θα υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, υποβοήθησης του οδηγού και ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, ενώ θα φέρει και προηγμένα συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης. Η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της VW στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...