Το Toyota GR 86 έκανε το ντεμπούτο του στο Goodwood

Σχετικά άρθρα

Η απόδειξη ότι δεν χρειάζεσαι υπερβολικά μεγάλη ιπποδύναμη για να διασκεδάσεις και να ευχαριστηθείς την οδήγηση είναι το ολοκαίνουργιο Toyota GR 86, που έκανε αυτές τις ημέρες το ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed.

Για άλλη μια φορά, η Toyota έδειξε ότι έχει την ικανότητά να βγάλει στην αγορά ένα ελαφρύ και ισορροπημένο μοντέλο, καθώς το νέο τετραθέσιο, πισωκίνητο coupe διατηρεί με μεγάλη έμφαση τα βασικά χαρακτηριστικά της “διασκέδασης”, που έφερε το GT86.

Το νέο GR 86 έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση στον οδηγό, καθώς έχει υποστεί σημαντική εξέλιξη σε όλες τις πτυχές του. Μηχανικά, κάτω από το καπό συναντάμε έναν νέο κινητήρα, ο οποίος έχει κατά 15% αυξημένη ροπή.

Διάβασε περισσότερα

Επίσημο: Toyota GR 86

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...