Επίσημο: Το εσωτερικό της νέας Mercedes-AMG SL

Σχετικά άρθρα

Τις πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού της νέας SL έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes, με το μοντέλο να αντικαθιστά την AMG GT Roadster.

Στο εσωτερικό του συναντάμε μια κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής 11,9″, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να αποτελείται από οθόνη 12,3″. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είναι το MBUX, ενώ συναντάμε και 3D head-up display.

Υπάρχουν τέσσερα εξωτερικά καθίσματα, ηχοσύστημα Burmester, αλουμινένια διακοσμητικά, κρυφός LED φωτισμός και κοφτό τιμόνι.

Το μοντέλο θα διαθέτει σασί κατασκευασμένο από αλουμίνιο, χάλυβα, μαγνήσιο και carbon, με το αμάξωμα του να είναι κατά 50% πιο άκαμπτο από αυτό της AMG GT Roadster.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...