Η TRD τουμπανιάζει το Toyota GR 86

Σχετικά άρθρα

Το TDR τμήμα (Toyota Racing Development) της Toyota παρουσιάζει τα αξεσουάρ που έχει ετοιμάζει για το GR 86, όπως και ένα πρωτότυπο GR 86 με ακραίο bodykit.

Τα αξεσουάρ αποτελούνται από μπροστινό σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, νέο πίσω προφυλακτήρα, αεροτομή, νέα τάπα ρεζερβουάρ και νέες ζάντες 19″.

Επίσης υπάρχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση, νέα εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις και νέα φρένα με μεγαλύτερες δαγκάνες και αεριζόμενους δίσκους.

Το πρωτότυπο ονομάζεται Toyota GR 86 GR Parts Concept και φέρει αγριότερο bodykit, ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις στον κινητήρα, στα συστήματα εισαγωγής και εξαγωγής, στην ακαμψία του πλαισίου. Παράλληλα έχει μειωθεί και το βάρος του.

Σχεδιασμένο κυρίως για χρήση εντός πίστας, το πρωτότυπο έχει νέους προφυλακτήρες, φουσκώματα στα φτερά, αεριζόμενο καπό, μεγάλη πίσω αεροτομή, διαχύτη και νέες απολήξεις εξατμίσεων.

Πολλά από τα μέρη του bodykit είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, με τις 19″ ζάντες να είναι σφυρήλατες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...