Αυτό το Beetle είναι βγαλμένο από το Gran Turismo

Σχετικά άρθρα

Οι βελτιωτικοί οίκοι JP Performance και Prior Design ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν αυτό το VW Beetle που το συναντάμε στο Gran Turismo. Το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει ένα άκρως επιθετικό bodykit, αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνές ποδιές, τεράστια αεροτομή και διαχύτη.

Επίσης διαθέτει νέες μεγάλες ζάντες, νέα ανάρτηση που μειώνει κατά πολύ την απόσταση από το έδαφος και μηχανικά φορά τον 2.5 TFSI κινητήρα που αποδίδει 400 άλογα με 500 Nm ροπής.

Από το εσωτερικό έχει αφαιρεθεί κάθε τι περιττό και συναντάμε bucket καθίσματα της Recaro και roll cage. Οι εταιρίες δηλώνουν πως θα κατασκευάσουν 53 τέτοια Beettle, με το bodykit να κοστίζει 5.995 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR αποκάλυψε το πρώτο της αυτοκίνητο, ένα restomod της Jaguar XJS

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, ξεκινά μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η νέα...

H 3D Design βελτιώνει τη BMW X1

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος 3D Design παρουσιάζει το πακέτο που ετοίμασε για την νέα BMW X1. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από carbon και αποτελείται...