Η Ferrari υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο με την LoveFrom, μια εταιρεία σχεδιασμού που ιδρύθηκε από τον πρώην επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Apple (υπεύθυνου και για το iPhone), sir Jony Ive.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών είναι μέρος μιας ευρύτερης συμφωνίας που περιλαμβάνει επίσης την Exor, την holding εταιρεία της οικογένειας Agnelli, που κατέχει σημαντικό μερίδιο στην ιταλική εταιρεία αυτοκινήτων.

Δεν δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα ασχοληθεί η LoveFrom με την Ferrari, με την πρώτη να ιδρύεται το 2019 από τον Ive και τον πρώην σχεδιαστή της Apple, Marc Newson. Η εταιρεία αναφέρει ότι η “πρώτη έκφραση” της συμφωνίας θα φέρει κοντά τη θρυλική απόδοση και την εξοχότητα της Ferrari με την ασυναγώνιστη εμπειρία και τη δημιουργικότητα της LoveFrom.

Σε κοινή δήλωση τους, ο Ive και ο Newson σημείωσαν ότι ως ιδιοκτήτες και συλλέκτες της Ferrari, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένοι για αυτήν την συνεργασία με τη ιταλική εταιρία, και συγκεκριμένα με την ομάδα σχεδιασμού της, που έχει επικεφαλής τον Flavio Manzoni.