Μετά από τις απαραίτητες διακοπές, οι οδηγοί της Formula 1 επιστρέφουν σιγά-σιγά στις εγκαταστάσεις των ομάδων τους για τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη νέα σεζόν, οι οποίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα.

H Alfa Romeo F1 Team θα έχει ένα εντελώς νέο δίδυμο οδηγών για το 2022, καθώς τις θέσεις των Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi πήραν οι Valtteri Bottas και Guanyu Zhou. Σήμερα οι δύο οδηγοί της ιταλοελβετικής ομάδας βρέθηκαν στο ιστορικό μουσείο της Alfa Romeo, στο Arese της Ιταλίας, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από πολύ κοντά θρυλικά αγωνιστικά της εταιρίας.

Το ιστορικό μουσείο της Alfa Romeo άνοιξε ξανά στις 24 Ιουνίου του 2015, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας παρουσίασης της νέας Giulia γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα 105 χρόνια της ιστορίας της εταιρίας. Το μουσείο είναι η καρδιά ενός γνήσιου “κέντρου της Μάρκας” και στεγάζει ένα βιβλιοπωλείο, ένα cafe, ένα κέντρο τεκμηρίωσης, μία πίστα δοκιμών, τοποθεσίες εκδηλώσεων και μία έκθεση με μία περιοχή για παράδοση αυτοκινήτου σε πελάτη.

Το μουσείο φιλοξενεί τα πιο σημαντικά κομμάτια της ιστορικής συλλογής της Alfa Romeo, η οποία συγκεντρώθηκε από τις αρχές του 1960 και έπειτα. Εγκαινιάστηκε το 1976 και άνοιξε για το κοινό μόνο μετά από κράτηση. Μετά το κλείσιμο του εργοστασίου παραγωγής στο Arese και την επακόλουθη απώλεια του επιτελικού ρόλου του κέντρου, το μουσείο έκλεισε το 2009.