Ο Daigo Saito μέσω video μας δείχνει για το τι είναι ικανό το νέο του drift αγωνιστικό με το οποίο θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα D1 Grand Prix. Πρόκειται για ένα Hakosuka Skyline GT-R που παίρνει κίνηση από έναν Dodge R5P7 V8 κινητήρα, προερχόμενος από αγωνιστικό του NASCAR.

Ο κινητήρας αποδίδει 800 άλογα και συνδυάζεται με 4-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, που φυσικά στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς.

Το αυτοκίνητο φέρει φαρδύ bodykit, μια δημιουργία της Pandem, έχει βαφτεί σε πορτοκαλί χρώμα, έχοντας μαύρες λεπτομέρειες, με τις απολήξεις των εξατμίσεων να βρίσκονται κάτω από τις πόρτες.

Ο Saito, διεθνώς γνωστός ως επαγγελματίας οδηγός drift, γεννήθηκε στην Saitama της Ιαπωνίας το 1980 και τρέχει στο πρωτάθλημα D1 Grand Prix από το 2004, κατακτώντας το, το 2008 και το 2016.

Το 2012, αγωνίστηκε στο Formula Drift στις Η.Π.Α. και κέρδισε το πρωτάθλημα τον πρώτο χρόνο, καθιστώντας τον μοναδικό οδηγό στον κόσμο που κέρδισε τα δύο μεγάλα πρωταθλήματα drift.

Στα πρωταθλήματα Formula Drift Asia και America, ο Saito έχει κερδίσει από τρεις φορές τον τίτλο, καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους οδηγούς drift στον κόσμο.