Πέντε πακέτα αξεσουάρ για το νέο Honda HR-V

Σχετικά άρθρα

Η Honda στη προσπάθεια της να προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης για το νέο HR-V e:HEV, παρουσίασε μία σειρά πέντε νέων πακέτων αξεσουάρ, που αναβαθμίζουν το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό.

Το Sport Pack δημιουργεί μία ξεχωριστή εμφάνιση με την εμπρόσθια μάσκα και την προέκταση της αεροτομής της πίσω πόρτας, σε μαύρο χρώμα, και με τον εμπρός σπορ προφυλακτήρα, τα πίσω σπορ διακοσμητικά και τα πλαϊνά κάτω στοιχεία που είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και κοσμούνται με λεπτομέρειες χρωμίου.

Το Obscura Black Pack έχει μαύρες λεπτομέρειες στη μάσκα, στα πλαίσια των φώτων ομίχλης, στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και στην προέκταση της αεροτομής της πίσω πόρτας.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν τον χαρακτήρα του HR-V τους με το Ilmenite Titanium Exterior Pack, το οποίο προσθέτει κομψές πινελιές τιτανίου στα πλαίσια των φώτων ομίχλης, στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και στη διακόσμηση της πίσω πόρτας.

Πακέτα εξατομίκευσης διατίθενται και για το εσωτερικό του νέου HR-V. Το Ilmenite Titanium Interior Pack προσφέρει μία διακοσμητικά τιτανίου στο τιμόνι, στο πλαίσιο του επιλογέα ταχυτήτων και στα πάνελ των διακοπτών των θυρών.

Το πακέτο αναβάθμισης Leather Upholstery κάνει χρήση ενός συνδυασμού κλασικού δέρματος – σε απόχρωση Dark Brown ή Midnight Black – και απαλού υφάσματος Alston στα εμπρός/πίσω καθίσματα και το κεντρικό υποβραχιόνιο.

Ιδανικό για όσους μεταφέρουν συχνά αποσκευές ή ειδικό εξοπλισμό, το Cargo Pack έχει σχεδιαστεί με στόχο την ενίσχυση της πρακτικότητας του HR-V. Ένα ράφι χώρου αποσκευών με διαχωριστικά εξασφαλίζει τάξη και ασφάλεια στη μεταφορά αντικειμένων, ενώ υπάρχει και ανθεκτικό, αδιάβροχο δάπεδο.

Προστατευτικά στο κατώφλι του χώρου αποσκευών από ανθεκτικό, ανοξείδωτο ατσάλι παρέχουν πρόσθετη προστασία από τις γρατζουνιές. Στο πακέτο περιλαμβάνεται φωτισμός πίσω πόρτας: πρόκειται για ένα σύστημα που φωτίζει όχι μόνο το χώρο αποσκευών αλλά και την επιφάνεια πίσω από το αυτοκίνητο.

Το Active Lifestyle Pack αποτελείται από διακοσμητικά στα μαρσπιέ, λασπωτήρες μπροστά και πίσω και από ένα αναδιπλούμενο κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών. Στο εσωτερικό συναντάμε ασύρματο φορτιστή για κινητά τηλέφωνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...