To BMW iDrive 8 ενσωματώνει το Android Automotive OS

Σχετικά άρθρα

Από τον Μάρτιο του 2023, το BMW Group θα επεκτείνει το BMW Operating System 8 και θα ενσωματώσει το Android Automotive OS σε ορισμένες σειρές μοντέλων της, για πρώτη φορά ως δεύτερη τεχνολογική προσέγγιση παράλληλα με την τρέχουσα παραλλαγή που βασίζεται στο Linux.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Stephan Durach, Senior Vice-President Connected Company and Development Technical Operations στο BMW Group, στο Automobil-Elektronik Congress στο Ludwigsburg.

Όπως είπε:

Ενσωματώνουμε τις καλύτερες πτυχές όλων των κόσμων, αυτές θα μπορούσαν να είναι οι δικές μας εσωτερικές εξελίξεις, ανοιχτού κώδικα ή εμπορικά προϊόντα λογισμικού, ανάλογα με το πώς φαίνεται η συγκεκριμένη λύση. Διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν πάντα μια μοναδική, προσαρμοσμένη ψηφιακή εμπειρία στο όχημά τους.

Οι διαφορετικές πλατφόρμες λογισμικού επιτρέπουν την εξατομικευμένη διαμόρφωση του συστήματος infotainment. Το διευρυμένο λειτουργικό σύστημα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές σειρές οχημάτων, με τους πελάτες να επωφελούνται από προσαρμοσμένες, ατομικές και διευρυμένες ψηφιακές δυνατότητες και επιλογές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...