Genesis X Convertible Concept

Σχετικά άρθρα

Το τρίτο της X πρωτότυπο παρουσίασε η Genesis στην έκθεση του Λος Άντζελες η Genesis. Μετά το X Concept και το X Speedium Coupe Concept, σειρά έχει το X Convertible Concept, με το πρωτότυπο μας φέρει τη σχεδιαστική γλώσσα Athletic Elegance που μας δείχνει τη μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση της εταιρίας.

Ο σχεδιασμός του είναι αεροδυναμικός έτσι ώστε να μεγιστοποιεί την αυτονομία, με την εταιρία να τοποθετεί κάμερες στη θέση των πλαϊνών καθρεπτών.

Το πρωτότυπο διαθέτει κλειστή μάσκα, LED γραμμές και το εσωτερικό του είναι εστιασμένο στον οδηγό. Σε αυτό συναντάμε μεταξύ άλλων διάκτινο τιμόνι, κρυφό φωτισμό, “πλωτή” κεντρική κονσόλα και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Η εταιρία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ενώ ξεκαθαρίζει πως για την ώρα δεν προτίθεται να το περάσει στη παραγωγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BMW teasάρει το Vision Neue Klasse X Concept

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του Vision Neue Klasse X Concept, ενός νέου πρωτότυπου που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος. Η...

Skoda Epiq concept

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Epiq concept, ένα πρωτότυπο αστικό SUV που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει...
Autoblog.gr