Επίσημο: Alfa Romeo C43

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για την επερχόμενη σεζόν της F1, την C43, με το μονοθέσιο να διαθέτει ένα τολμηρό συνδυασμό κόκκινου και μαύρου χρώματος, ο οποίος αφήνει στο παρελθόν τον ερυθρόλευκο συνδυασμού χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες χρονιές.

Η ιταλοελβετική ομάδα περιγράφει το νέο αγωνιστικό της ως “επιθετικό πάνω και κάτω από το δέρμα”, με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται ταυτόχρονα μπροστά σε κόσμο στη Ζυρίχη και στα κεντρικά γραφεία της ομάδας στο Hinwil της Ελβετίας, από τους Valtteri Bottas και Zhou Guanyu, οι οποίοι θα είναι για δεύτερη χρονιά teammates.

Ο νέος χορηγός τίτλου, η Stake, βρίσκεται στο επίκεντρο του livery, με την Alfa Romeo να ετοιμάζεται να τερματίσει τη συμφωνία χορηγίας της στο τέλος της επερχόμενης σεζόν. Η Stake είναι μια παγκόσμια εταιρεία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών και καζίνο, που ιδρύθηκε το 2017 και έχει ήδη σχέσεις με την ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον, τον Αργεντινό παίκτη Sergio Aguero, το UFC και τον μουσικό Drake.

Κλείνοντας, η ομάδα της Alfa Romeo F1 έχει ανακοίνωσε τον διορισμό του Alessandro Alunni Bravi ως νέο διευθύνοντα συμβούλου του ομίλου της Sauber. Ο έμπειρος Ιταλός, ο οποίος είναι μέλος του ομίλου από το 2017, εκτελεί και χρέη εκπροσώπου της ομάδας στο πρωτάθλημα της Formula 1, δίνοντας το παρόν σε όλες τις επίσημες λειτουργίες στα Σαββατοκύριακα των αγώνων και μακριά από την πίστα.

Ο διορισμός του Alunni Bravi είναι ένα από τα πρώτα καθήκοντα που ολοκλήρωσε ο νέος CEO του ομίλου της Sauber, Andreas Seidl, μετά την έναρξη της θητείας του στην ελβετική εταιρεία στις 9 Ιανουαρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα