Το εργοστάσιο της Subaru στην Αμερική κατασκεύασε το 7.000.000στό αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Η Subaru ανακοίνωσε ότι από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της στην πόλη Lafayette της πολιτείας της Indiana στην Αμερική, η μοναδική μονάδα παραγωγής της εταιρίας εκτός Ιαπωνίας, βγήκε στις αρχές του μήνα το 7.000.000στό αυτοκίνητο. Αυτό ήταν ένα λευκό Subaru Ascent στην έκδοση Limited, το οποίο παραδόθηκε σε έναν πελάτη της εταιρίας στην Αμερική.

Όταν αποφασίστηκε η κατασκευή του εργοστασίου, στις 14 Μαΐου 1987, αυτό ήταν κοινοπραξία μεταξύ της Subaru και της Isuzu, με την παραγωγή να ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου 1989, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα που παρήχθησαν ήταν τα Subaru Legacy και Isuzu pickup. Στα χρόνια που ακολούθησαν, το εργοστάσιο συνέχισε να παράγει μοντέλα της Subaru όπως και άλλα μοντέλα, σαν τα Isuzu Rodeo, Honda Passport και Toyota Camry.

Ωστόσο, το εργοστάσιο παράγει αποκλειστικά οχήματα της Subaru από τον Ιούνιο του 2016, γι’αυτό και τον Αύγουστο του 2022 το εργοστάσιο παρήγαγε το 5.000.000 όχημα της Subaru.

Επί του παρόντος, στις εγκαταστάσεις κατασκευάζονται τα Ascent, Impreza, Legacy και Outback για την αγορά της Βορείου Αμερικής. Από το 1990, το εργοστάσιο αύξησε την ετήσια παραγωγή αυτοκινήτων από 67.000 σε περίπου 390.000, στην προ-Coivd εποχή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να...