Κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του έτους η Fiat θα παρουσιάσει 2 νέα ηλεκτρικά μοντέλα, με το ένα να είναι ένα μικρό SUV, το 600 (Project 364 εσωτερική ονομασία) που θα είναι πεντάπορτο και θα έχει μήκος κοντά στα 4 με 4,1 μέτρα.

Πρόκειται ουσιαστικά για το αδερφό μοντέλο του Jeep Avenger, θα βασίζεται στη CMP πλατφόρμα και θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, ήπιους υβριδικούς και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της Stellantis στο Tychy της Πολωνίας μαζί με τα Jeep Avenger και το αντίστοιχο μικρό SUV που θα κυκλοφορήσει με τα σήματα της Alfa Romeo.

Το δεύτερο θα είναι το Topolino, ή αν προτιμάς η rebadged έκδοση του Citroen Ami.

Η Fiat το 2024 θα κυκλοφορήσει το νέο Panda που θα βασίζεται και αυτό στην CPM πλατφόρμα και στην Ευρώπη θα προσφέρεται μόνο ως ηλεκτρικό. Μέσα στη διετία 2024-2025 θα κυκλοφορήσει ένα νέο SUV που θα αναβιώσει το όνομα Multipla.

Το αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει το 500X, θα έχει μήκος 4,4 μέτρων, θα βασίζεται στη CMP πλατφόρμα και στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο μονάχα ως ηλεκτρικό. Η παραγωγή του θα γίνεται στη Τουρκία. Τέλος το 2026 θα παρουσιαστεί η επόμενη γενιά του 500e.