Η G-Power μας δείχνει τις βελτιωτικές προτάσεις που έχει ετοιμάζει για την BMW M8 Gran Coupe. Με νέο πρόγραμμα, η απόδοση του V8 4,4-λίτρων twin-turbo κινητήρα αυξάνεται στα 700 άλογα και στα 850 Nm ροπής, με μια νέα εξάτμιση και νέα εισαγωγή αέρα να αυξάνει την ιπποδύναμη στα 740 άλογα και στα 900 Nm ροπής. Αν τοποθετηθεί και νέο downpipe, ο κινητήρας παράγει 780 άλογα με 950 Nm ροπής.

Για όσους θέλουν περισσότερη δύναμη, τότε θα πρέπει να αλλάξουν και τα turbo, έτσι ώστε η απόδοση του κινητήρα να φτάσει τα 820 άλογα και τα 1.000 Nm ροπής. Η έκδοση Hurricane RS φέρει σφυρήλατα πιστόνια και σφυρήλατες μπιέλες, παράγοντας 840 άλογα και 1.050 Nm ροπής, με την κορυφαία έκδοση την Hurricane RR να παράγει 900 άλογα με 1.050 Nm ροπής, με την τελική ταχύτητα της να αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα.

Αισθητικά, το πακέτο περιλαμβάνει νέο καπό με αεραγωγούς για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας από τον χώρο του κινητήρα. Ακόμα, υπάρχουν νέες σφυρήλατες ζάντες της G-Power, με διάμετρο 21 ίντσες που ντύνονται με ελαστικά της Michelin. Επίσης το αυτοκίνητο διαθέτει αμορτισέρ KW Variant 4, ειδικά κατασκευασμένα για την G-Power.

Η Hurricane RR έκδοση ξεχωρίζει από το επιθετικό bodykit, από το carbon καπό, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις.