Το ένατο αυτοκίνητο των σπουδαστών της επαγγελματικής σχολής της Skoda θα βασίζεται στο Enyaq iV, με τους 29 μαθητευόμενους να το μετατρέπουν σε ένα πολυλειτουργικό όχημα κατασκήνωσης και φορητού γραφείου.

Το αυτοκίνητο των ονείρων τους ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των σύγχρονων εξερευνητών, με το όλο project να υποστηρίζεται από την ομάδα σχεδιασμού της Skoda. Ωστόσο, οι σπουδαστές έφτιαξαν τα δικά τους αρχικά σχέδια σχεδίασης για το αυτοκίνητο που ετοιμάζουν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του project, οι σπουδαστές λαμβάνουν υποστήριξη από πολλά τμήματα της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της τεχνικής ανάπτυξης.

Από το 2013/14, οι μαθητευόμενοι της εν λόγω σχολής κατασκευάζουν το δικό τους αυτοκίνητο των ονείρων τους με την εξειδικευμένη καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, και τα περασμένα χρόνια έχουν παρουσιάσει τα Afriq (2022), Slavia (2021), Mountiaq (2020), Sunroq (2019), Element (2018), Atero Coupe (2017), CitiJet Citigo (2016) και FunStar Fabia (2015).