Πρωτότυπο του νέου VW Passat σε δοκιμές στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η επόμενη γενιά του Volkswagen Passat θα προσφέρεται μόνο σε Estate έκδοση, και ένα μουλάρι δοκιμών του, πιάστηκε αυτές τις ημέρες να κάνει δοκιμές εξέλιξης στη πίστα του Nurburgring.

Το λανσάρισμα της νέας γενιάς του Passat έχει οριστεί για το Σεπτέμβριο του 2023, και η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο του γερμανικού ομίλου, στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, στην ίδια γραμμή παραγωγής με το νέο Skoda Superb.

Η εξέλιξη του νέου Passat γίνεται από τη Skoda, κάτι που σημαίνει ότι τα δύο μοντέλα (Passat και Superb) θα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα (την MQB Evo) και να υιοθετούν τα ίδια κινητήρια σύνολα, με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και plug-in υβριδικά σύνολα.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι -αντίθετα με το Passat- το τσέχικο μοντέλο έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι διαθέσιμο τόσο σε sedan, όσο και σε station έκδοση αμαξώματος, με την κυκλοφορία του να ξεκινά στο τέλος του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...