Η Porsche θα διατηρήσει την τωρινή γενιά της Macan με τους κινητήρες βενζίνης για περισσότερο διάστημα

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο 2024 η Porsche θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Macan, η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και ο αρχικός προγραμματισμός της γερμανικής εταιρίας ήταν να προσφέρει παράλληλα την τρέχουσα γενιά για περίπου 2 χρόνια, προτού καταργηθεί το μοντέλο με τους κινητήρες βενζίνης.

Ωστόσο η αργή αφομοίωση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και η έλλειψη υποδομών φόρτισης, οδήγησαν την εταιρία στην απόφαση να παρατείνει το χρονικό περιθώριο που η Macan με τους κινητήρες βενζίνης θα βρίσκεται στην αγορά.

Το πότε θα καταργηθεί το μοντέλο παραμένει για την ώρα άγνωστο, μιας και η Porsche θα το αποφασίσει ανάλογα με την πορεία των πωλήσεων. Το 2022 η Macan ήταν το δεύτερο μοντέλο της Porsche με τις περισσότερες πωλήσεις (86.724 μονάδες), πίσω από την Cayenne (95.604 μονάδες). Η γερμανική εταιρία θέλει να κατασκευάζει ετησίως 80.000 ηλεκτρικές Macan.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...