Τέλος από την Alpine F1 ο Otmar Szafnauer

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα της Alpine F1 μόλις ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνει τη συνεργασία τη με τον επικεφαλής της, Otmar Szafnauer, κατόπιν κοινής συμφωνίας μετά το Grand Prix του Βελγίου.

Ο Szafnauer θα τελέσει κανονικά τα καθήκοντά του στον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου στο Βέλγιο, πριν αποχωρήσει από την ομάδα ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών. Η γαλλική ομάδα ευχαριστεί τον Szafnauer για τη σκληρή δουλειά του τους -μόλις- τελευταίους 18 μήνες που βρέθηκε σε αυτή τη θέση, καθώς και για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα κατασκευαστών του 2022.

Επιπλέον, η Alpine λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Alan Permane, ο οποίος ήταν ο αθλητικός διευθυντής της. Ο Permane βρίσκεται 34 χρόνια στο Enstone και θα συνεχίσει επίσης τον ρόλο του αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βέλγιο, πριν αναχωρήσει ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών. Η Alpine αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Μετά από 34 ξεχωριστά χρόνια η ομάδα εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Alan και του εύχεται τα καλύτερα στις μελλοντικές του προσπάθειες.

Ο Bruno Famin, αντιπρόεδρος της Alpine Motorsports, θα αναλάβει το ρόλο του προσωρινού διευθυντή ομάδας της Alpine F1 από το Ολλανδικό Grand Prix και μετά. Ο σημερινός διευθυντής της Alpine Academy, Julian Rouse, ορίζεται ως προσωρινός αθλητικός διευθυντής, με τον Matt Harman να ηγείται της τεχνικής ομάδας στο Enstone. Τόσο ο Rouse όσο και ο Harman θα αναφέρονται στον Bruno Famin.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...