Η Alfa Romeo συνεχίζει το teasing του νέου supercar της

Σχετικά άρθρα

Μια θολή φωτογραφία που μας δείχνει το τιμόνι του νέου της supercar, ανέβασε η Alfa Romeo στα προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα, με το αυτοκίνητο να παρουσιάζεται επίσημα στις 30 Αυγούστου σε μια ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει η εταιρία στο μουσείο της στο Arese του Μιλάνου.

Αναφορές θέλουν το μοντέλο να φορά την υβριδική έκδοση του 3,0-λιτρου twin-turbo V6 Nettuno της Maserati MC20, που θα αποδίδει 800 άλογα.

Θα έχει τελική ταχύτητα 333 χλμ/ώρα και τα 0-100 χλμ/ώρα θα έρχονται σε λιγότερο από 2,9 δευτερόλεπτα.

Το αυτοκίνητο που θα κατασκευαστεί σε ελάχιστες μονάδες, φημολογείται μόλις 33, έχει ήδη γίνει sold out και σχεδιαστικά αναμένεται να αντλεί έμπνευση από την 33 Stradale, ενώ και το όνομα του θα βασίζεται στο θρυλικό ιταλικό μοντέλο, με τις αναφορές να θέλουν να ονομάζεται είτε 33 είτε 6C.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...