Δες μια Pagani Utopia με την αμφίεση της Zonda Cinque

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα χρόνο η Pagani αποκάλυψε την Utopia, με την ιταλική εταιρία -με έδρα το San Cesario στη Modena- να ετοιμάζεται για τις πρώτες παραδόσεις.

Στο παρακάτω video θα δεις αρκετά μοντέλα της Pagani να δοκιμάζονται γύρω από το εργοστάσιο της εταιρίας, με μια όμορφη ολοκαίνουργια Utopia να φέρει το livery που είχε η Zonda Cinque.

Ενάντια στις κύριες τάσεις της εποχής, η Pagani δεν επέλεξε ένα υβριδικό σύνολο για το νέο της hypercar, αλλά έναν υπέροχο V12 κινητήρα, ειδική παραγγελία στην Mercedes-AMG. Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο φορά μια αναβαθμισμένη έκδοση του 6,0-λίτρου (5.980 κ.εκ.) V12 twin-turbo κινητήρα της γερμανικής εταιρίας.

Η περιεχόμενη γωνία ανάμεσα στις δύο σειρές των κυλίνδρων είναι 60 μοίρες και η απόδοση του κινητήρα αγγίζει τα 865 άλογα στις 6.000 σ.α.λ., με τη ροπή του να φτάνει τα 1.100 Nm, όντας σταθερή από τις 2.800 σ.α.λ. έως τις 5.900 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...