Η Alpine αναδιοργανώνει την δομή της τεχνικής της ομάδας με 3 τεχνικούς διευθυντές

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα της Alpine επιβεβαίωσε σήμερα τις αποχωρήσεις του τεχνικού διευθυντή Matt Harman και του επικεφαλής αεροδυναμικής Dirk de Beer, ανακοινώνοντας παράλληλα μια σειρά οργανωτικών αλλαγών στην τεχνική της ομάδα.

Η ομάδα θα ακολουθήσει μια νέα προσέγγιση τριών πυλώνων, παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιεί η McLaren. Η Alpine έχει δημιουργήσει τρεις εξειδικευμένους τεχνικούς ρόλους: τον Τεχνικό Διευθυντή (Απόδοση), τον Τεχνικό Διευθυντή (Αεροδυναμική) και τον Τεχνικό Διευθυντή (Μηχανική), αντικαθιστώντας την προηγούμενη δομή ενός μοναδικού Τεχνικού Διευθυντή.

Από σήμερα, ο Joe Burnell θα είναι o τεχνικός διευθυντής μηχανικής, ο David Wheater γίνεται τεχνικός διευθυντής αεροδυναμικής και ο Ciaron Pilbeam είναι τώρα ο τεχνικός διευθυντής απόδοσης, με τους τρεις να αναφέρονται στον επικεφαλής της ομάδας Bruno Famin.

Από την πλευρά της μονάδας ισχύος, η τεχνική ομάδα στο Viry θα διευθύνεται από τον τεχνικό διευθυντή μονάδας ισχύος Eric Meignan, του οποίου η εστίαση είναι στον κινητήρα του 2026. Η ομάδα ανακοίνωσε επίσης πως ξεκίνησαν να εργάζονται στην ομάδα οι νέοι COO της, John Woods και Audrey Vastroux.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...