Παραιτήθηκαν από την Alpine ο τεχνικός διευθυντής και ο επικεφαλής αεροδυναμικής

Σχετικά άρθρα

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για την Alpine, με τους Esteban Ocon και Pierre Gasly να τερματίζουν σήμερα στο Μπαχρέιν στην 17η και 18η θέση αντίστοιχα. Το φετινό μονοθέσιο της γαλλικής ομάδας υστερεί από τους αντιπάλους του και αναφορές θέλουν δύο υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας να έχουν παραιτηθεί.

Ανανέωση

Η Alpine αναδιοργανώνει την δομή της τεχνικής της ομάδας με 3 τεχνικούς διευθυντές

Πρόκειται για τον τεχνικό διευθυντή Matt Harman και τον επικεφαλής αεροδυναμικής Dirk de Beer, οι οποίοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους τον περασμένο μήνα, προτού η ομάδα ταξιδέψει στο Μπαχρέιν. Η Alpine δεν επιβεβαιώνει τις παραιτήσεις, με εκπρόσωπο της ομάδας να λέει απλώς πως δεν θα κάνει κανένα σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα.

Φήμες θέλουν την μονάδα ισχύος της Renault να υστερεί κατά περίπου 15 ίππους από τις άλλες μονάδες ισχύος, με το μονοθέσιο της Alpine να ζυγίζει 11 κιλά πάνω από το όριο.

Ο Harman εργάστηκε στην Alpine για πέντε χρόνια, ενώ ο de Beer επέστρεψε για μια δεύτερη θητεία στην ομάδα το 2019.

Η αποχώρηση των Harman και de Beer είναι οι τελευταίες σημαντικές αποχωρήσεις από την Alpine. Πέρυσι ο επικεφαλής της ομάδας Otmar Szafnauer και ο αθλητικός διευθυντής Alan Permane απολύθηκαν, ενώ ο Pat Fry παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ ο Laurent Rossi αποχώρησε από τη δουλειά του ως CEO.

Διάβασε ακόμη

Szafnauer: Η διοίκηση της Renault δεν ξέρει πώς να πετύχει στην F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...