Ανανεώση για το Audi A3

Σχετικά άρθρα

Η Audi προχώρησε στην ανανέωση του A3, προσθέτοντας ένα ακόμη στυλ αμαξώματος, το allstreet που μοιάζει με crossover, έχοντας αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 3 εκατοστά. Φορά ζάντες 17″ (18″ και 19″ στον πρόσθετο εξοπλισμό) και φέρει διαφορετικούς προφυλακτήρες.

Το ανανεωμένο A3 φέρει νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″, οθόνη αφής 10,1″, νέος επιλογέας ταχυτήτων, νέες επενδύσεις και κρυφός φωτισμός.

Η Audi προσφέρει έως και πέντε λειτουργείες που μπορούν να προστεθούν στο αυτοκίνητο μετά την αγορά του. Πρόκειται για την υποβοήθηση μεγάλης σκάλας των προβολέων (high-beam assist), τη δυνατότητα αναβάθμισης του στάνταρ κλιματισμού σε διζωνικό, την προσαρμοζόμενη υποβοήθηση ταχύτητας (adaptive cruise assist) και την ενσωμάτωση smartphone (Apple CarPlay και Android Auto).

Μέσω του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MMI, ο χρήστης μπορεί να προσθέτει τις παραπάνω λειτουργείες στο αυτοκίνητο του, επιλέγοντας συνδρομή ενός μήνα, έξι μηνών, ενός έτους, τριών ετών ή μόνιμα, ανάλογα με τις ατομικές του ανάγκες.

Το ανανεωμένο A3 προσφέρεται αρχικά με τον ήπιο υβριδικό 1.5 TFSI κινητήρα των 150 ίππων στην έκδοση 35 TFSI, αλλά και με τον 2.0 TDI απόδοσης 150 ίππων στην έκδοση 35 TDI. Αργότερα θα προστεθούν και άλλοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όπως και ένας plug-in υβριδικός.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα