Υπηρεσία της Polestar για πρόσβαση 650.000+ σημείων φόρτισης στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η Polestar και η Plugsurfing εγκαινιάζουν μια νέα δημόσια υπηρεσία φόρτισης στην Ευρώπη που ονομάζεται Polestar Charge. Με περισσότερα από 650.000 συμβατά σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, το Polestar Charge θα παρέχει στους ιδιοκτήτες ενός μοντέλου της Polestar πρόσβαση στα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Tesla Supercharger, IONITY, Recharge, Total, Fastned και Allego σε μία υπηρεσία φόρτισης.

Η Polestar είναι εταιρία στην Ευρώπη που ενσωματώνει το δίκτυο των σταθμών Tesla Supercharger στη δική της εφαρμογή φόρτισης, προσφέροντας στους πελάτες της πρόσβαση στους φορτιστές της Tesla.

Με προαιρετική μηνιαία συνδρομή, θα υπάρχει έκπτωση 30% σε περισσότερα από 28.000 σημεία φόρτισης για τους χρήστες του Polestar Charge.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...