Η Zacoe βελτιώνει την Ferrari SF90 Stradale

Σχετικά άρθρα

Η Zacoe μας δείχνει το νέο επιθετικό bodykit που ετοίμασε για την Ferrari SF90 Stradale. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, spoiler, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή, φουσκωμένα φτερά και διαχύτη, με τα αεροδυναμικά μέρη να είναι σχεδιασμένα τόσο για εμφάνιση, όσο και για την αύξηση της κάθετης δύναμης.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με το ιταλικό supercar να παίρνει κίνηση από έναν 4,0-λιτρο V8 turbo κινητήρα απόδοσης 780 ίππων στις 7.500 σ.α.λ. και 800 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ., με τον κόφτη να αγγίζει τις 8.000 σ.α.λ. Αυτός συνεργάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες, συνολικής ισχύος 220 ίππων.

Ο πίσω -γνωστός και ως MGUK (Motor Generator Unit, Kinetic)- βρίσκεται ανάμεσα στον κινητήρα και το νέο 8-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στο πίσω άξονα. Οι άλλοι δύο βρίσκονται στον εμπρός άξονα, με τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων προγραμμάτων λειτουργίας της μονάδας ισχύος. Ζυγίζει 1.570 κιλά και παράγει 800 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια Ferrari 488 Pista κατέληξε σε ποτάμι της Ελβετίας

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 μ.μ. την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Garstattlast της Ελβετίας και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ασημί Ferrari 488...