Δεν ξέρω τι πρέπει να σχολιάσω στο συγκεκριμένο video. Την κλήση που πήρε ο Claus Ettensberger, ιδιοκτήτης της CEC (μιας εταιρίας με έδρα την California, βασικός εισαγωγέας και πωλητής για τις Brabus, TechArt, Novitec Rosso, και AC Schnitzer) με ένα Lexus LFA ή τον εκπληκτικό ήχο που παράγει ο V10 κινητήρας της Lexus που έχει γίνει fine tuning από την Yamaha; Για την ιστορία, ο Ettensberger πήρε κλήση για υπερβολική ταχύτητα αφού πιάστηκε να κινείται με ταχύτητα 146 χλμ/ώρα σε περιοχή όπου το όριο ταχύτητας ήταν 56 χλμ/ώρα.

Στο video που ακολουθεί πάντως δεν το βλέπω να αγχώθηκε και ιδιαίτερα για την κλήση. Να μου πεις, αν κρίνω από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βλέπω στο πάρκινγκ τότε φαίνεται ότι δεν έχει ανάγκη από μερικές δεκάδες δολάρια που πρέπει να πληρώσει για την κλήση.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=wDHRGewCjJ4

[Πηγή: zercustoms.com]

 • Δεν θα το παίξω άγιος υποστηρίζοντας οτι τηρώ πάντα το όριο ταχύτητας αλλά απο ότι βλέπω ήταν σε κατοικημένη περιοχή. Ε συγνώμη κιόλας αλλά πρέπει να είσαι καθυστερημένος για να πηγαίνεις με 150km/h σε κατοικημένη περιοχή. Εγκληματικά καθυστερημένος…

  • Όντως όλοι μας έχουν τρέξει λίγο παραπάνω από το όριο ταχύτητας μέσα σε κατοικημένη περιοχή αλλά ο συγκεκριμένος του “έβγαλε” τα μάτια

  • johnnyxp64

   συμφωνω! ειναι τρελα σε 50 μεσα στην πολη να πας 150!

  • johnnyxp64

   ποζαρι ο παπαρας κι ολας και γελαει!!!! ρε επρεπε να μην εισουν στην κολοαμερικη αλλα στην αγγλια να στο συκωσουν και το LFA και εσενα με αυτα!

 • Mika

  Kai photo me to mpatso!!!!
  Skasila tou kai xesthke h forada sto alwni,basika..