Και νέες leaked φωτογραφίες, high-res αυτή τη φορά, από την C-Class Coupe κυκλοφόρησαν από γερμανικό περιοδικό. Το Autocar ήταν αυτή τη φορά το μέσο που διέρρευσε τις φωτογραφίες της Coupe έκδοσης της νέας C-Class την οποία η Mercedes έδωσε επίσημα το πρώτο teaser υλικό μέσω της διαφήμισης της για το SuperBowl.

Ντεμπούτο θα κάνει και αυτή στην Γενεύη και σχεδιαστικά στο μπροστά μέρος είναι ίδιο με αυτό των ανανεωμένων sedan και estate εκδόσεων αλλά ότι βρίσκεται πίσω από την πρώτη κολόνα είναι μοναδικά για την C-Class Coupe. Ο σχεδιασμός είναι κομψός με την Mercedes να τοποθετεί μεσαία κολόνα, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει στα coupe αυτοκίνητα της. Το εσωτερικό του είναι πανομοιότυπο με αυτό των sedan και estate εκδόσεων με την λογική να λέει ότι το ενιαίο πίσω κάθισμα θα αντικατασταθεί από δύο δύο ατομικά καθίσματα.

Μηχανικά το θέμα έχει περιπλέκει αρκετά αφού αρχικά το ήθελαν να φορά τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα της C63 ΑMG, 6.2 λίτρων απόδοσης 457 ίππων με 600Nm ροπή αλλά οι τελευταίες φήμες θέλουνε να φορά την ατμοσφαιρική έκδοση του twin-turbo V8 5.5-λίτρων απόδοσης κοντά στα 430 άλογα. Ο κινητήρας αυτός θα διαθέτει σύστημα να απενεργοποιεί μερικούς κυλίνδρους όταν κινείται εντός πόλης ώστε να βελτιώνεται έτσι η μέση κατανάλωση του. Σε ότι αφορά την κορυφαία AMG Black Series έκδοση εκεί τα πράγματα έχουνε ξεκαθαρίσει και κάτω από το καπό της θα βρίσκεται ο twin-turbo V8 των 5.5 λίτρων, που έχει τοποθετηθεί στις CL63, S63 και CLS63. απόδοσης 571 άλογα με 900 Νm ροπής.

[Πηγή: Αutocar]

  • Mika

    Looks really nice..I like it!!!
    :D

  • EL TORO

    ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ CHEMTRAILS?TI ΓΙΝΕΤΑΙ?ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ?