Το ότι η Volkswagen θα παρουσιάσει στην Φρανκφούρτη το Beetle R είναι κάτι που το ξέρουμε. Το ότι θα φορά τον δυνατό 2.0-λιτρο TFSI του Golf R, είναι κάτι που επίσης το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε είναι τι ιπποδύναμη θα βγάζει ο κινητήρας αυτός. Παλαιότερα είχαμε μάθει ότι θα έχει 240 άλογα, αλλά το Γερμανικό Auto Motor und Sport αναφέρει ότι το Beetle R θα αποδίδει 270 άλογα. Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μακρια για να δούμε πια από τις δύο φήμες είναι τελικά αυτή που θα βγει αληθινή.

[Πηγή: Auto Motor und Sport]

 • babinos1983

  to golf r kai to scirroco r exoo 1000 logous nato paro!!!! alla skaravaio?????????? diskola!!!! :-)

 • GEORGE M.

  Διαβάζω κατά καιρούς σχόλια φίλων του ΑΒ για την έλλειψη πρωτοτυπίας και σχεδιασμό “μια από τα ίδια” για τις διάφορες γενιές των best seller της VW (GOLF, PASSAT κλπ), Νομίζω ότι το BEETLE είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και έχει το δικό του περιορισμένο κοινό που το αγοράζει κυρίως για το retro του μοναδικό σχήμα. Η επερχόμενη δεύτερη γενιά του διαβάζω ότι θα ικανοποιεί και τον ανήσυχο οδηγό στις δυνατές εκδόσεις. Δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα για προσωπικό μου αυτοκίνητο, σίγουρα όμως θα το γλυκοκοίταζα στο δρόμο ότι αυτοκίνητο και να οδηγούσα. 

  • Σωστός! Το Beetle είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο με το δικό του κοινό. Απλά η VW προσπαθεί να του δώσει όλες τις δυνατές επιλογές.

  • Mika

   Etsi.. ;-)
   Kai gia mena,kala kanei kiolas…..